U kan bij ons terecht voor

Praktijk

In 2011 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als dierenarts specialisatie kleine huisdieren. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan bij verschillende dierenartsenpraktijken en beoefen ik mijn job met veel enthousiasme voor het vak en voor de dieren. Ik heb een tijdje gewerkt als dierenarts aan huis in de regio Antwerpen, echter ik vond dat het tijd werd om verder uit te breiden. Met veel trots heb ik in januari 2015 de praktijk van Dr. Marc Krols over genomen, wiens praktijk reeds 32 jaar bestond.

Diergeneeskunde is meer dan een job voor mij, het is een passie die mij niet meer loslaat. Een leven zonder huisdieren kan ik mij niet meer inbeelden. Momenteel ben ik het baasje van twee lieve straatkatten die ik sinds een tijdje een warme thuis gegeven heb. Vroeger had ik voornamelijk een voorliefde voor honden, ik was dan ook de trotse eigenaar van een prachtige Westie (West Highland White Terrier) die 16 jaar is mogen worden. Ondertussen is mijn liefde voor katten sterk toegenomen en kan ik ze niet meer missen!

Hallo, ik ben Paulien Lateur en ik ben in 2018 met grote onderscheiding afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren in Gent. Meteen na het afstuderen ben ik bij Valérie in de praktijk komen meelopen om ervaring op te doen. Tijdens Valérie’s moederschapsverlof heb ik de praktijk dan ook 3 maanden opengehouden, zodat zij in alle rust kon genieten van haar kleine spruit. Nu werk ik nog 2 dagen in de week (op dinsdag en woensdag) mee in de praktijk. Daarnaast werk ik ook 3 dagen in een dierenartsenpraktijk te Merksem.

Al m’n hele leven heb ik altijd katten gehad. Momenteel deel ik het huis met m’n lieve 12-jarige kat Pino. Daarnaast vul ik m’n vrije tijd graag in met lezen en vrienden & familie.

OPGELET!

Om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken, hanteren we nog steeds bepaalde maatregelen:
- Slechts één eigenaar per huisdier, deze persoon mag geen ziektesymptomen vertonen.
- Slechts één klant in de wachtzaal. Wacht in de auto of ga even een wandeling maken tot het uw beurt is.
- Mondmasker verplicht.
- Probeer 1.5 meter afstand te houden.
- Huisbezoeken worden zoveel mogelijk vermeden.